м.г

Соопштение на Советот за етика во медиумите 18.06.2018

18.06.2018
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) со загриженост реагира на зачестените случаи на ширење шпекулации, еднострано известување и невистини преку некои медиуми, особено во контекст на сегашната политичка ситуација и по п… Повеќе... “Соопштение на Советот за етика во медиумите 18.06.2018”
Scroll to Top