м.г

УНЕСКО ги промовира професионалните новинарски стандарди во Република Македонија

19.10.2017
УНЕСКО, во соработка со Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), организираше конкурс за најуспешни новинарски стории во Македонија, со цел да се поддржи професионалноста и да се наградат новинарските трудови кои што ги унап… Повеќе... “УНЕСКО ги промовира професионалните новинарски стандарди во Република Македонија”
Scroll to Top