м.г

Семм апелира на одговорност и коректно известување за изборите

21.11.2016
Со почетокот на изборната кампања во Република Македонија, Советот за етика во медиумите (СЕММ) апелира за целосна професионална одговорност во новинарството, промовирање партиципаторен политички процес и континуиран пристап на ј… Повеќе... “Семм апелира на одговорност и коректно известување за изборите”

ОДЛОЖУВАЊЕ НА ГОДИШНОТО СОБРАНИЕ НА СЕММ

16.11.2016
Ве информираме дека планираното редовно годишно Собрание на СЕММ за 18 ноември (петок) СЕ ОДЛОЖУВА. 
Scroll to Top