м.г

СЕММ апелираше до раководството во медиумите за поддршка на саморегулацијата

25.10.2016
„Ова е можност да дискутираме за досегашните искуства на Советот за етика во медиумите со раководството во медиумите, но и да се запознаеме со искуствата на другите совети“, рече Марина Тунева, извршен директор на СЕММ на почетокот од раб… Повеќе... “СЕММ апелираше до раководството во медиумите за поддршка на саморегулацијата”

Осуда за нападот на новинар на ТВ Телма – 21.10.2016

21.10.2016
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) го осудува физичкиот напад врз новинарот на Телма Павле Беловски и смета дека со таквите инциденти и опструкции сериозно се загрозува слободата на медиумите и правото на јавноста да биде… Повеќе... “Осуда за нападот на новинар на ТВ Телма – 21.10.2016”
Scroll to Top