м.г

Да не се злоупотребуваат снимки од немонтирано интервју со специјалната јавна обвинителка – 21.09.2016

21.09.2016
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), по објавувањето на снимките од немонтираното интервју со специјалната јавна обвинителка Катица Јанева за МРТВ, ги повикува медиумите да не го злоупотребуваат добиениот материјал и д… Повеќе... “Да не се злоупотребуваат снимки од немонтирано интервју со специјалната јавна обвинителка – 21.09.2016”

СЕММ ќе ја поттикнува саморегулацијата за време на изборите – 05.09.2016

05.09.2016
Советот за етика во медиумите на Македонија и за време на изборите ќе работи на олеснување и поттикнување на процесот на саморегулација и доследна примена на стандардите на професијата, беше истакнато на денешната прес-конференција на… Повеќе... “СЕММ ќе ја поттикнува саморегулацијата за време на изборите – 05.09.2016”

Прес-конференција на Советот за етика во медиумите на Македонија

02.09.2016
По повод најавените парламентарни избори, Советот за етика во медиумите на Македонија – СЕММ, во понеделник, 5 септември, во 10:30 часот, во просториите на ЕУ Инфо центарот во Скопје, ќе одржи прес-конференција.
Scroll to Top