м.г

Медиумите да ги смируваат тензиите во општеството – 20.04.2016

20.04.2016
Советот за етика во медиумите, набљудувајќи го медиумското известување по најновите превирања на политички план и реакциите на граѓаните, повторно ги потсетува медиумите да не ја злоупотребуваат својата улога и да послужат како платф… Повеќе... “Медиумите да ги смируваат тензиите во општеството – 20.04.2016”
Scroll to Top