м.г

Соопштение до јавноста за повеќе случаи на прекршување на етичките стандарди во известувањето

04.03.2015
Советот за етика во медиумите на Македонија деновиве разгледува повеќе случаи на прекршување на етичките стандарди во известувањето, меѓу кои и неодамнешната изјава на Миленко Неделковски дадена за ТВ Сител од Кавадарци, како и негова… Повеќе... “Соопштение до јавноста за повеќе случаи на прекршување на етичките стандарди во известувањето”
Scroll to Top