м.г

Соопштение за јавност во врска со случајот Кежаровски

18.01.2015
Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ) е загрижен и ја осудува одлуката на Апелациониот суд и итното ириведување во затвор на новинарот Томислав Кежаровски. Сметаме дека со ваквата одлука се испраќа порака за самоцензура до с… Повеќе... “Соопштение за јавност во врска со случајот Кежаровски”

Соопштение за убиство на новинарите од францускиот магазин „Шарли ебдо“

09.01.2015
Советот за етика на медиумите во Македонија (СЕММ) го осудува бруталното убиство на новинарите од францускиот магазин „Шарли ебдо“. 
Scroll to Top