Maj 2019

KEMM, SHGM, SPGPM dhe IMM: Presim përpjekje të forta për reformat në media

03.05.2019
Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni (KEMM), Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM), Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve Mediatik (SPGPM) dhe Instituti Maqedonas për Media (IMM), me rastin e 3 majit – Ditës Ndërkombët… Повеќе... “KEMM, SHGM, SPGPM dhe IMM: Presim përpjekje të forta për reformat në media”
Scroll to Top