Korniza dhe standarde

Attachments:
Download this file (lingens-aus.pdf)СЛУЧАЈОТ НА ЛИНГЕНС против АВСТРИЈА
Download this file (THORGEIR-THORGEIRSON-isl.pdf)СЛУЧАЈОТ НА THORGEIR THORGEIRSON против ИСЛАНД
Download this file (serer-swi.pdf)СЛУЧАЈ Шерер против Швајцарија
Download this file (HRICO-slo.pdf)СЛУЧАЈ ХРИЦО (HRICO) против СЛОВАЧКА
Download this file (hendisaj-uk.pdf)СЛУЧАЈ ХЕНДИСАЈД против ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
Download this file (hadzia-gr.pdf)СЛУЧАЈ ХАЏИАНАСТАСИУ против ГРЦИЈА
Download this file (VON-HANNOVER-ger-1.pdf)СЛУЧАЈ ФОН ХАНОВЕР (VON HANNOVER) против ГЕРМАНИЈА
Download this file (VON-HANNOVER-ger.pdf)СЛУЧАЈ ФОН ХАНОВЕР (VON HANNOVER) против ГЕРМАНИЈА (бр. 2)
Download this file (feldek-slo.pdf)СЛУЧАЈ ФЕЛДЕК ПРОТИВ СЛОВАЧКА
Download this file (toma-luks.pdf)СЛУЧАЈ ТОМА против ЛУКСЕМБУРГ
Download this file (radio-fr-fr.pdf)СЛУЧАЈ РАДИО ФРАНЦИЈА И ДРУГИ против ФРАНЦИЈА
Download this file (pursel-irl.pdf)СЛУЧАЈ ПУРСЕЛ против ИРСКА
Download this file (oberslik-au.pdf)СЛУЧАЈ ПРАГЕР И ОБЕРШЛИК против АВСТРИЈА
Download this file (perna-italija.pdf)СЛУЧАЈ ПЕРНА (PERNA) против ИТАЛИЈА
Download this file (turcija.pdf)СЛУЧАЈ ОБЕДИНЕТА КОМУНИСТИЧКА ПАРТИЈА НА ТУРЦИЈА И ДРУГИ против ТУРЦИЈА
Download this file (nordiski-film-dan.pdf)СЛУЧАЈ НОРДИСК ФИЛМ и ТВ АС против ДАНСКА
Download this file (jonsen-norveska.pdf)СЛУЧАЈ НИЛСЕН И ЏОНСЕН против НОРВЕШКА
Download this file (tolstoj-pp.pdf)СЛУЧАЈ НА ТОЛСТОЈ МИЛОСЛАВСКИ против ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
Download this file (sandej-tajms.pdf)СЛУЧАЈ НА САНДЕЈ ТАЈМС против ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО (бр. 2)
Download this file (THE-SUNDAY-TIMES-uk.pdf)СЛУЧАЈ НА САНДЕЈ ТАЈМС (THE SUNDAY TIMES) против ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
Download this file (STEEL-AND-MORRISI-UK.pdf)СЛУЧАЈ НА STEEL AND MORRIS против ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
Download this file (JANOWSKI-po.pdf)СЛУЧАЈ НА JANOWSKI против ПОЛСКА
Download this file (DALBAN-ro.pdf)СЛУЧАЈ на DALBAN против РОМАНИЈА
Download this file (MARKT-INTERN.pdf)СЛУЧАЈ МАРКТ ИНТЕРН ВЕРЛАНГ ГМБХ (MARKT INTERN)
Download this file (lombardo-malta.pdf)СЛУЧАЈ ЛОМБАРДО И ДРУГИ ПРОТИВ МАЛТА
Download this file (zuli-francija.pdf)СЛУЧАЈ ЛИНДОН, ОЧАКОВСКИ – ЛОРЕНС И ЖУЛИ ПРОТИВ ФРАНЦИЈА
Download this file (kastel-spanija.pdf)СЛУЧАЈ КАСТЕЛС против ШПАНИЈА
Download this file (koka-spanija.pdf)СЛУЧАЈ КАСАДО КОКА против ШПАНИЈА
Download this file (ilt-finska.pdf)СЛУЧАЈ КАРХУВААРА И ИЛТАЛЕХТИ против ФИНСКА
Download this file (jersild-danska.pdf)СЛУЧАЈ ЈЕРШИЛД против ДАНСКА
Download this file (zana-turcija.pdf)СЛУЧАЈ ЗАНА против ТУРЦИЈА
Download this file (engel-holland.pdf)СЛУЧАЈ ЕНГЕЛ И ДРУГИ ПРОТИВ ХОЛАНДИЈА
Download this file (edision-francija.pdf)СЛУЧАЈ ЕДИСИОН ПЛОН против ФРАНЦИЈА
Download this file (dicand-.pdf)СЛУЧАЈ ДИЧАНД И ДРУГИ против АВСТРИЈА
Download this file (de-haas-belgija.pdf)СЛУЧАЈ ДЕ ХАС И ХАЈСЕЛС (DE HAAS & GIJSELS) ПРОТИВ БЕЛГИЈА
Download this file (dabroviski-poslka.pdf)СЛУЧАЈ ДАБРОВСКИ против ПОЛСКА
Download this file (bildender-avstrija.pdf)СЛУЧАЈ ВЕРАЈНИНИГУНГ БИЛДЕНДЕР КУЕНСТЛЕР против АВСТРИЈА
Download this file (busuiok-romanija.pdf)СЛУЧАЈ БУСУИОК против МОЛДАВИЈА
Download this file (brazilie-francija.pdf)СЛУЧАЈ БРАЗИЛИЕ ПРОТИВ ФРАНЦИЈА
Download this file (boskov-bugarija2.pdf)СЛУЧАЈ БОШКОВ против БУГАРИЈА
Download this file (bozkov-bugarija.pdf)СЛУЧАЈ БОЖКОВ против БУГАРИЈА
Download this file (amiha-moldavija.pdf)СЛУЧАЈ АМИХАЛАКИОАИЕ против МОЛДАВИЈА
Download this file (aksel-germanija.pdf)СЛУЧАЈ АКСЕЛ ШПРИНГЕР АГ против ГЕРМАНИЈА
Download this file (WORM-avstrija.pdf)СЛУЧАЈ WORM ПРОТИВ АВСТРИЈА
Download this file (VOGT-germanija.pdf)Случај VOGT против ГЕРМАНИЈА
Download this file (TAMER-estonija.pdf)СЛУЧАЈ TAMER против ЕСТОНИЈА
Download this file (SUREK-TURKEY-no4.pdf)СЛУЧАЈ SÜREK v. TURKEY (Бр.4)
Download this file (STOLL-SWITZERLAND.pdf)СЛУЧАЈ STOLL v. SWITZERLAND
Download this file (Schopfer-svajcarija.pdf)СЛУЧАЈ Schopfer в. ШВАЈЦАРИЈА
Download this file (ROTARU-romanija.pdf)СЛУЧАЈ ROTARU против РОМАНИЈА
Download this file (BAADSGAARD-danska.pdf)СЛУЧАЈ PEDERSEN AND BAADSGAARD v. ДАНСКА
Download this file (GUNDEM-turcija.pdf)СЛУЧАЈ ÖZGÜR GÜNDEM ПРОТИВ ТУРЦИЈА
Download this file (OBERSCHLICK-avstrija.pdf)СЛУЧАЈ OBERSCHLICK ПРОТИВ АВСТРИЈА
Download this file (MULLER-SWITZERLAND.pdf)СЛУЧАЈ MÜLLER AND OTHERS v. SWITZERLAND
Download this file (KELLER-ungarija.pdf)СЛУЧАЈ KELLER v. УНГАРИЈА
Download this file (KASABOVA-bugarija.pdf)СЛУЧАЈ KASABOVA ПРОТИВ БУГАРИЈА
Download this file (HACHETTE-francija.pdf)СЛУЧАЈ HACHETTE FILIPACCHI ASSOCIES против ФРАНЦИЈА
Download this file (GUJA-moldova.pdf)СЛУЧАЈ GUJA v. MOLDOVA
Download this file (GOODWIN-uk.pdf)СЛУЧАЈ GOODWIN против ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
Download this file (GARAUDY-francija.pdf)СЛУЧАЈ GARAUDY v ФРАЈЦИЈА
Download this file (FUENTES-BOBO-spanija.pdf)СЛУЧАЈ FUENTES BOBO п. ШПАНИЈА
Download this file (BRITISH-BROADCASTING-CORPORATION-uk.pdf)СЛУЧАЈ BRITISH BROADCASTING CORPORATION против Обединетото Кралство
Download this file (BLADET-AND-STENSAAS-NORWAY.pdf)СЛУЧАЈ BLADET TROMSØ AND STENSAAS v. NORWAY
Download this file (STENSAAS-NORWAY.pdf)СЛУЧАЈ BLADET TROMSØ AND STENSAAS v. NORWAY
Download this file (BARFOD-DANSKA.pdf)СЛУЧАЈ BARFOD v. DANSKA
Download this file (observer-gardijan.pdf)СЛУЧАЈ „ОБСЕРВЕР“ И „ГАРДИЈАН“ против ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО
Download this file (dammann-svajcarska-konferencija.pdf)СЛУЛАЈ ДАММАНН Швајцарска конфедерација
Download this file (sadik-grcija.pdf)Садик АХМЕТ САДИК против ГРЦИЈА
Download this file (rufi0osmani-makedonija.pdf)Руфи Османи и други против МАКЕДОНИЈА
Download this file (aksu-turcija.pdf)ПРЕДМЕТ АКСУ против ТУРЦИЈА
Download this file (WIZERKANIUK-polska.pdf)WIZERKANIUK против ПОЛСКА
Download this file (VEJDELAND-svedska.pdf)VEJDELAND И ДРУГИ против ШВЕДСКА
Download this file (UJ-ungarija.pdf)UJ против УНГАРИА
Download this file (STOJANOVIC-hrvatska.pdf)STOJANOVIC против ХРВАТСКА
Download this file (SAINT-PAUL-LUXSEMBURG.pdf)SAINT PAUL против LUXSEMBURG
Download this file (REZNIK- RUSSIA.pdf)REZNIK - RUSSIA
Download this file (NAGLA-latvia.pdf)NAGLA против ЛАТВИА
Download this file (LATONEN-finska.pdf)LATONEN против ФИНСКА
Download this file (KAPERZYNSKI-polska.pdf)KAPERZYNSKI против ПОЛСКА
Download this file (Fredrik-svedska.pdf)Fredrik NEIJ и Peter SUNDE KOLMISOPPI против ШВЕДСКА
Download this file (FALTER-avstrija .pdf)FALTER ZEITSCHRIFTEN GMBH против АВСТРИА
Download this file (VAKFI-turcija.pdf)CUMHURİYET VAKFI И ДРУГИ против ТУРЦИЈА
Download this file (bjork0island.pdf)BJÖRK EIÐSDÓTTIR против ИСЛАНД
Download this file (BELPIETRO-italia.pdf)BELPIETRO против ИТАЛИА
Download this file (AQUILINA-malta.pdf)AQUILINA И ДРУГИ против МАЛТА
Download this file (ministri-clenki.pdf)Препорака Rec (2007)2 на Комитетот на министри до земјите - членки
Download this file (mediumi-javen-servis-informaticko-opstestvo.pdf)Задачата на медиумите од јавниот сервис во информациското општество
Download this file (nov-predlog-za-mediumi.pdf)Комитетот на министри до земјите-членки за новиот поглед на медиумите
Download this file (seksualna-diskriminacija-ili-rodov-identitet.pdf)Против дискриминација на сексуална ориентација или родов идентитет
Download this file (sovet-na-evropa.pdf)Правни инструменти на Советот на Европа во врска со медиумите
Download this file (pravata-na-decata.pdf)Правата на децата и работата на новинарите - осврт од аспект на правата на децат
Download this file (eu-konvencija-covekovi-prava.pdf)Европска конвенција за заштита на човекови права
Download this file (resource-for-media-professionals.pdf)Preventing suicide_A resource for media professionals