Njoftimе

Këshilli për etikë në media (KEMM), ne bashkëpunim me Misioninn e OSBE-së, nesër (e merkurë) me filim ne orën 10.30 në EU INFO qendrën në Shkup, organizon konferencë për media, për ta informuar opinionin rreth formimit të Rrjetit për luftë kunder gjuhës së urrejtjes në media.

Antarët që do të bëhen pjesë e këtij rjjetit do e nënshkruajnë Deklaratën kundër gjuhës së urrjetjes në media.

Në takim do të flasin:

  • Ambasadori Klemens Koja, Shef i misionit të OSBE-së në Shkup
  • Marina Tuneva, Drejtoreshë e Këshillit për etikë në media (KEMM)
  • Katerina Sinadinovska, Kryetare e Këshillit për etikë në media (KEMM)
  • Mirçe Adamçevski, Kryetar i Komisionit për ankesa pranë KEMM

Deklaratën do ta nënshkruajnë edhe Ministri për shoqëri informatike dhe administrate publike Damjan Mançevski dhe ministri pa resor i ngarkuar me komunikime, llogaridhënie dhe transparencë, Robert Popovski.