• SHGM dhe KEMM dënojnë sjelljen e ministres Mizrahi ndaj A1on

  SHGM dhe KEMM dënojnë sjelljen e ministres Mizrahi ndaj A1on

  SHGM dhe KEMM dënojnë sjelljen e ministres Mizrahi ndaj A1on Lexo më shumë
 • SHGM dhe KEMM prezantuan Regjistrin e online mediave profesionale

  SHGM dhe KEMM prezantuan Regjistrin e online mediave profesionale

  SHGM dhe KEMM prezantuan Regjistrin e online mediave profesionale Lexo më shumë
 • Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni, më 18 nëntor (e mërkurë), me fillim në ora 11:00

  Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni, më 18 nëntor (e mërkurë), me fillim në ora 11:00

  Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë dhe Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni, më 18 nëntor (e mërkurë), me fillim në ora 11:00 Lexo më shumë
 • Standardet etike të profesionit të gazetarisë

  Standardet etike të profesionit të gazetarisë

  Standardet etike të profesionit të gazetarisë Lexo më shumë
 • Debat i Këshillit të Etikës në Mediat për vetërregullimin mediatik

  Debat i Këshillit të Etikës në Mediat për vetërregullimin mediatik

  Këshilli i Etikës në Mediat e Maqedonisë (KEMM), më 29 tetor (të martën), me fillim në orën 11:00, në Universitetin e Evropës Juglindore (Salla për konferenca në Rektoratin e UEJL) në Tetovë, organizon debat në temën “Vetërregullimi në mediat – situata, sfida dhe mundësi” Lexo më shumë
 • Thirrje për bashkëngjitje në regjistrin e online mediave profesionale në KEMM

  Thirrje për bashkëngjitje në regjistrin e online mediave profesionale në KEMM

  Si pjesë e përpjekjeve për mbrojtje dhe promovim të gazetarisë profesionale, Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni (KEMM), në bashkëpunim me Shoqatën e Gazetarëve të Maqedonisë, informon se është duke u zbatuar procedura për rinovimin dhe përditësimin e anëtarësisë së online mediave në trupin vetërregullues. Lexo më shumë
 • Këshilli i Etikës në Mediat e Maqedonisë do të merr pjesë në shënimin e Ditëve të arsimin mediatik

  Këshilli i Etikës në Mediat e Maqedonisë do të merr pjesë në shënimin e Ditëve të arsimin mediatik

  Mbështetja dhe afirmimi i arsimimit mediatik është mundësi e mirë që bashkërisht të dërgojmë porosi se opinioni na është veçanërisht i rëndësishëm në dhënien e përgjigjes për informimin e gazetarëve Lexo më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Infografik - Pasqyrë statistikore e punës së Komisionit të Apelit për vitin 2018

KEMM

Këshilli për etikë në media në Maqedoni (KEMM) është organizatë joqeveritare, jopolitike dhe jofitimprurëse, e bazuar në parimin e vullnetit të lirë, që bashkon anëtarët e tij për të realizuar qëllimet dhe aktivitetet e përcaktuara me statutin e organizatës dhe me principet themelore të misionit dhe vizionit të KEMM.

Lexo më shumë
KONKURS

KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE

Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE Nga fusha e jetës socijalo-shoqërore, me përqëndrim në avancimin e drejtave të njeriut dhe promovimin e drejtave të grupeve shoqërore të qytetarëve të pa mbrojtur dhe të margjinalizuar.
Lexo më shumë
Regullore për punë të komisionit për ankesa pranë Këshillit për etikë në mediat e Maqedonisë

Anëtarët e komisionit

 • Mirce Adamcevski +

  Kryetari i Komisionit
  adamcevski@semm.mk
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Foto Galeria