Соопштенија

СЕММ се приклучува на кампањата на УНЕСКО по повод Светскиот ден на слободата на медиумите

 

za na sajt Page 1

 

za na sajt Page 1

 

za na sajt Page 1

 

za na sajt Page 1

 

za na sajt Page 1

 

za na sajt Page 1

 

za na sajt Page 1

 

za na sajt Page 1

Совет за етика во медиумите на Македонија