Соопштенија

Советот за етика во медиумите на Македонија – СЕММ, утре (5 февруари), во 10:00 часот, во просториите на ЕУ Инфо центарот во Скопје ќе одржи прес-конференција. На настанот ќе биде претставена Повелбата за етичко известување за изборите.

 

Совет за етика во медиумите на Македонија