Емисии/Видеа на СЕММ

Промотивно видео за конкурсот за наградата „Жан Моне“ во организација на Делегацијата на Европската Унија и Советот за етика во медиумите.

Овогодинешниот конкурс е 16-то издание по ред на конкурсот за наградата „Жан Моне“ за најдобри достигнувања во известувањето и се однесува на прашања поврзани со темата “Градење доверба во несигурни времиња”.