Конкурс

За потребите на проектот „Промовирање инклузивност и почитување на човековите права во Северна Македонија“, поддржан од Канадскиот фонд за локални иницијативи, Советот за етика во медиумите на Македонија објавува: 

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ ПОНУДИ 

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ УСЛУГИ – Консултантски услуги во рамки на проектот „Промовирање инклузивност и почитување на човековите права во Северна Македонија“

Краен рок за аплицирање:

16 август 2020 година.

 

СЕММ - Јавен повик за доставување на понуди за консултантски услуги.pdf