Njoftimе

Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë – KEMM, nesër, më 29 qershor (e mërkurë) në ora 10:00, do të mbajë konferencë për shtyp në hapësirat e Qendrës Informative të BE-së në Shkup. Në këtë eveniment do të prezantohen aktivitetet e KEMM-it dhe rezultatet e deritanishme nga puna e Komisionit për ankesa.