• Debat për përfshirjen qytetare në vetërregullimin mediatik

  Debat për përfshirjen qytetare në vetërregullimin mediatik

  “Vetërregullimi në media, interesimi i opinionit dhe përfshirja qytetare” është tema e debatit të cilin e organizoi Këshillit për Etikë në Mediat e Maqedonisë (KEMM), sot në Ohër. Lexo më shumë
 • Delegacioni i Bashkimit Evropian dhe Këshilli për Etikë në Mediat shpallin edicionin e 16-të për Çmimin mediatik “Zhan Mone”

  Delegacioni i Bashkimit Evropian dhe Këshilli për Etikë në Mediat shpallin edicionin e 16-të për Çmimin mediatik “Zhan Mone”

 • Ndryshimet në Kodin Zgjedhor i cenojnë punën dhe lirinë e mediave

  Ndryshimet në Kodin Zgjedhor i cenojnë punën dhe lirinë e mediave

  Këshilli për Etikë në Mediat në konferencën e sotme për shtyp i shpalli fituesit e çmimeve në konkursin për storje më të mira gazetareske nga fusha e jetës shoqëroro – sociale, me fokus në avancimin e të drejtave të njeriut dhe promovimin e të drejtave të grupeve vulnerabile dhe të margjinalizuara. Lexo më shumë
 • Lajmërim i përbashkët i SHGM, SPGPM dhe KEMM

  Lajmërim i përbashkët i SHGM, SPGPM dhe KEMM

  Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë, Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve Mediatik dhe Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni dënojnë thirrjet për dhunë të personit Cvetin Çilimanov. Lexo më shumë
 • Ftesë për konferencë për shtyp

  Ftesë për konferencë për shtyp

  Këshilli për Etikë në Mediat në Maqedoni (KEMM), më 5 tetor (e premte), me fillim në ora 10:30, në EU Info Qendrën në Shkup, do të mbajë konferencë për shtyp. Lexo më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
KONKURS

KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE

Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE Nga fusha e jetës socijalo-shoqërore, me përqëndrim në avancimin e drejtave të njeriut dhe promovimin e drejtave të grupeve shoqërore të qytetarëve të pa mbrojtur dhe të margjinalizuar.
Lexo më shumë
Regullore për punë të komisionit për ankesa pranë Këshillit për etikë në mediat e Maqedonisë

Anëtarët e komisionit

 • Mirce Adamcevski +

  Kryetari i Komisionit
  adamcevski@semm.mk
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Foto Galeria