• KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE

  KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE

  Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE Nga fusha e jetës socijalo-shoqërore, me përqëndrim në avancimin e drejtave të njeriut dhe promovimin e drejtave të grupeve shoqërore të qytetarëve të pa mbrojtur dhe të margjinalizuar. Lexo më shumë
 • Komunikatë për mediat - 09.08.2017

  Komunikatë për mediat - 09.08.2017

  Bordi drejtues i Këshillit për etikë të mediave në Maqedoni (KEMM) në mbledhjen e djeshme e konstatuan lajmërimin e Dragan Antonovski-it për dorëheqjen e tij dhe tërheqjen nga funkcionet kryetar dhe anëtarë i Bordit drejtues të Këshillit. Lexo më shumë
 • Komunikatë për media 26.07.2017

  Komunikatë për media 26.07.2017

  Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) e gjykon rastin e djeshëm pas informatave të mara që televizionit të strumicës Kanal Vis nuk i është lejuar ta përcjellë seancën publike të Këshillit të Komunës Novo selo, ana e nga kryetarit dhe këshilltarit të komunës si dhe me fyerjet dhe fjalët të papëlqyeshmeqë janë bë ndaj ekipit të këtij mediumi. Lexo më shumë
 • Kërkesa për reforma urgjente në media

  Kërkesa për reforma urgjente në media

  Në pritje të reformave në sferën e mediave të cilët dalin nga marrëveshja e Përzhinos, një grup i organizatave mediatike kanë paraqitur Kërkesë deri te Qeveria për zbatimin e reformave sistematike në media në të cilën janë theksuar pyetjet e rëndësishme të cilët janë të domosdoshme masa praktike dhe ndryshime ligjore që duhet t’i zbatojnë institucionet përkatëse. Lexo më shumë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Këshilli për etikë në media në Maqedoni (KEMM)

KEMM

Këshilli për etikë në media në Maqedoni (KEMM) është organizatë joqeveritare, jopolitike dhe jofitimprurëse, e bazuar në parimin e vullnetit të lirë, që bashkon anëtarët e tij për të realizuar qëllimet dhe aktivitetet e përcaktuara me statutin e organizatës dhe me principet themelore të misionit dhe vizionit të KEMM.

Lexo më shumë

Kërkim

 • Lajme
 • Lajmërime
5
ВNë pritje të reformave në sferën e mediave të cilët dalin nga marrëveshja e Përzhinos, një grup i organizatave mediatike kanë paraqitur Kërkesë deri te Qeveria për zbatimin e reformave...
logce
Këshilli për etikë në media ka një rol fisnik duke i kujtuar mediat dhe gazetarët vazhdimisht për etikën profesionale.
logce
Bordi drejtues i Këshillit për etikë të mediave në Maqedoni (KEMM) në mbledhjen e djeshme e konstatuan lajmërimin e Dragan Antonovski-it për dorëheqjen e tij dhe tërheqjen nga funkcionet kryetar dhe anëtarë i Bordit drejtues të Këshillit.
logce
Bordi drejtues i Këshillit për etikë të mediave në Maqedoni (KEMM) në mbledhjen e djeshme e konstatuan lajmërimin e Dragan Antonovski-it për dorëheqjen e tij dhe tërheqjen nga funkcionet kryetar dhe anëtarë i Bordit drejtues të Këshillit.а.
KONKURS

KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE

Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE Nga fusha e jetës socijalo-shoqërore, me përqëndrim në avancimin e drejtave të njeriut dhe promovimin e drejtave të grupeve shoqërore të qytetarëve të pa mbrojtur dhe të margjinalizuar.
Lexo më shumë
Regullore për punë të komisionit për ankesa pranë Këshillit për etikë në mediat e Maqedonisë

Anëtarët e komisionit

 • Mirce Adamcevski +

  Kryetari i Komisionit
  adamcevski@semm.mk
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Foto Galeria