• KONKURSPËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE

  Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) shpallë KONKURS PËR STORJEN MË TË MIRË GAZETARESKE Nga fusha e jetës socijalo-shoqërore, me përqëndrim në avancimin e drejtave të njeriut dhe promovimin e drejtave të grupeve shoqërore të qytetarëve të pa mbrojtur  dhe të margjinalizuar.

  Повеќе
 • Komunikatëpër media 20 07 2017

  Këshilli për etikë në mediat e Maqedonisë (KEMM) e gjykon rastin e fundit kurë ekipi i TV SHENJA ka qenë i ndaluar të raporton për problemet komunale në komunën e Çairit, nga ana e disa simpatizantëve të BDI-së dhe bën thirje për ndërmarje të masave të domosdoshme për pastrimin e qështjeve si të ktij lloji.

  Повеќе
 • Kërkesapër reforma urgjente në media

  Në pritje të reformave në sferën e mediave të cilët dalin nga marrëveshja e Përzhinos, një grup i organizatave mediatike kanë paraqitur Kërkesë deri te Qeveria për zbatimin e reformave sistematike në media në të cilën janë theksuar pyetjet e rëndësishme të cilët janë të domosdoshme masa praktike dhe ndryshime ligjore që duhet t’i zbatojnë institucionet përkatëse.

  Повеќе
 • Konferencëe KEMM-it Vetë-rregullimi mediatik dhe sfidat etike në media

  Këshilli për etikë në media ka një rol fisnik duke i kujtuar mediat dhe gazetarët vazhdimisht për etikën profesionale. Bëhet fjalë për parime që nuk mbrojnë vetëm profesionin dhe anëtarët e saj, por edhe demokracinë dhe ndikimin e saj më gjërë“, tha Shefi i Delegacionit të BE-së Samuel Zhbogar në konferencën e sotme të KEMM-it, në hotelin Holiday Inn në Shkup.

  Повеќе
 • Konferencëkombëtare VETË-RREGULLIMI MEDIATIK DHE SFIDAT ETIKE NË MEDIA

  Këshilli për Etikë në Media në Maqedoni organizon konferencën "VETË-RREGULLIMI MEDIATIK DHE SFIDAT ETIKE NË MEDIA" e cila do të mbahet nesër, më 17 maj (e mërkurë), në hotelin "Holiday Inn", salla Milenium 2, me fillim në ora 11. Në këtë konferencë, të pranishëmve do t'u drejtohen edhe Shefi i Delegacionit të BE-së në Maqedoni, E.T. Samuell Zhbogar dhe Shefi i Misionit të OSBE-së, E.S. Nina Suomalainen.

  Повеќе
 • ReagimiKEMM 28 04 2017

  Këshilli për Etikë në Media në Maqedoni (KEMM), pas incidenteve të djeshme në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, ku u sulmuan edhe ekipe gazetarësh të disa mediave, apelon për reagim urgjent të policisë dhe të Prokurorisë Publike që të ndërmarrin masat e nevojshme për ndriçimin dhe spastrimin e incidenteve.

  Повеќе
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
1va al     2ra al     3ta al
loader

  Rreth KEMM-it

 

Objektivat tona

Mbrojtja e lirive të mediave dhe të drejtës së publikut për tu informuar.

Çfarë punojmë

Këshilli realizon objektivat përmes këtyre veprimeve dhe aktiviteteve...

Bordi drejtues

Anëtarët e bordit drejtues të KEMM-it janë...

 

Statuti

Statuti i Shoqatës Këshilli për etikë në media ETIKA PRES Shkup.

Komisioni për
ankesa

Komisioni për ankesa pranë KEMM-it

Zyra
ekzekutive

Zyra ekzekutive e KEMM-it.