Редовно годишно Собрание на СЕММ

Советот за етика во медиумите (СЕММ) на 30ти март (четврток), организира редовно годишно Собрание, со почеток во 10:30, во хотел Гранд Плаза, Скопје.

Што е медиумска саморегулација?

 

Совет за етика во медиумите на Македонија