Конференција на СЕММ „Медиумска саморегулација и етички предизвици во медиумите“

Советот за етика во медиумите има благородна улога постојано да ги потсетува медиумите и новинарите за професионалната етика. Се работи за принципи кои не ја штитат само професијата и нејзините членови, туку и демократијата и нејзиното пошироко влијание“, рече Шефот на Делегацијата на ЕУ Самуел Жбогар на денешната конференција на СЕММ, во хотелот Холидеј Ин, во Скопје.

Read more ...

Редовно годишно Собрание на СЕММ

Советот за етика во медиумите (СЕММ) на 30ти март (четврток), организира редовно годишно Собрание, со почеток во 10:30, во хотел Гранд Плаза, Скопје.

Debate: The Council of Media Ethics and the Press Complaints Commission - experiences and perspectives

Тhe Council of Media Ethics (CMEM) organizes a debate titled as "The Council of Media Ethics and the Press Complaints Commission - experiences and perspectives", on February 2nd (Thursday) in Public Room, Skopje. Representatives of civil society organizations that work in the area of protection and promotion of human rights are invited to the event. The agenda can be found at the following link.

Read more ...

„Challenges for the press councils in the region of Balkans“

The Council of Media Ethics of Macedonia has successfully implemented the regional conference “Challenges for the press councils in the region of Balkans”, in Skopje, from May 18 – 19th, where representatives of the self-regulatory bodies from Macedonia, Albania, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Kosovo, Serbia and Montenegro took part. The event was organized together with the OSCE Mission to Skopje and the Embassy of the Kingdom of Netherlands.

Read more ...

Што е медиумска саморегулација?

 

Совет за етика во медиумите на Македонија